Kilpa- ja harrasteryhmät

 

Vihdin Viestin harjoitusryhmät

Vihdin Viesti tarjoaa erilaisia harjoitusryhmiä tavoitetason mukaisesti, jotka ovat suunniteltu kilpa- ja harrastetoimintaan. Harjoitusmäärät kulkevat käsi kädessä tavoitetason kanssa. Harjoittelu toteutetaan ryhmissä, joissa on mukana sekä tyttöjä että poikia.

Valitse vasemmasta valikosta haluamasi ryhmän tiedot.

Pienimmille urheilijoille Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Koulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteiden avulla.

Seuraavan tason Junnuryhmän muodostavat n. 11-vuotiaat, jossa opetellaan edelleen liikkumisen perustaitoja (nopeutta, motoriikkaa, ketteryyttä). Kaikki halukkaan pääsevät osallitumaan myös seuran ja piirin kilpailuihin. Ryhmän urheilijoista muodostetaan mm. edustusjoukkue viestijouksukilpailuihin.

Kilpa- ja harrasteryhmä on suunnattu n. 12-15 vuotiaille, joilla yleisurheilu on joko päälajina, harrasteena tai tukemassa monipuolista kehitystä jonkin muun lajin kanssa. Tavoitteellisesti harrastavilla 14-15 vuotiailla tähtäimessä on saavuttaa SM-kisoihin oikeuttava tulosraja. Kilpaillen harrastavat osallistuvat seuran ja piirin kilpailuihin. Ryhmän urheilijoista muodostetaan myös edustusjoukkue viestijouksukilpailuihin.

Kilpavalmennus-team koostuu tavoitteellisesti harjoittelevista urheilijoista, joiden harjoitusmäärät vaihtelevat 5-12 harjoitusta viikossa ja harjoittelu tapahtuu ryhmänä. Valmentaja laatii yhdessä urheilijan kanssa ikään, tasoon ja lajiin sovitetun harjoitusohjelman.

Soveltava yleisurheilukoulu on tarkoitettu peruskouluikäisille kehitys- ja liikuntavammaisille lapsille ja nuorille sekä niille, jotka eivät tavallisessa ryhmässä jostain syystä pysty harrastamaan.