OP Yleisurheilukoulu kesä 2023

 

Kesän 2023 yleisurheilukoulujen ilmoittautuminen on auki. 

Tarkemmat tiedot ryhmistä, hinnasta ja aikatauluista löytyy sivun vasemmasta laidasta kunkin ryhmän kohdalta.

 

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

 

Jos joudut jostakin syystä perumaan lapsesi ilmoittautumisen yleisurheilukuluun, laita siitä tieto mahdollisimman nopeasti sähköpostitse taija_jussila@hotmail.com 

 

PELISÄÄNNÖT:

- Tulen ajoissa paikalle

- Minulla on säänmukainen vaatetus ja juomapullo

- Toimin ohjaajien ohjeiden mukaisesti

- Kysyn ohjaajilta, jos jokin asia jäi epäselväksi

- Annan toisille harjoittelurauhan

- Teen itse niin hyvin kuin osaan

- En kiusaa muita

- En tule sairaana harjoituksiin

 

TIEDOTUS kesän 2023 osalta:

- Kesän aikana Vihdin Viestin jäsenseura Nummelan Tarmo järjestää 6 kpl sarjakisoja, joihin on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja täältä. Kisapäivät vaihtelevat. Tällöin 4-5-vuotiaiden ryhmä on normaalisti ennen kisoja. Muiden ryhmien osalta ohjattua yleisurheilukoulua ei ole kisapäivänä. Yksi kisapäivistä on ke 7.6. Tällöin ei ole yleisurheilukouluja.

 

Ilmoittaudu tästä:

Yleisurheilukoulun aikana voidaan ottaa valokuvia ja niitä voidaan julkaista. Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun on suostumus kuvaamiseen ja kuvien julkaisuun. Tämän voi erikseen kieltää lisätietoja kohdassa.

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.