OP Yleisurheilukoulu kesä 2023

 

Kesän 2023 yleisurheilukoulut ovat alkaneet. Ryhmiin voi edelleen ilmoittautua mukaan.

Tarkemmat tiedot ryhmistä, hinnasta ja aikatauluista löytyy sivun vasemmasta laidasta kunkin ryhmän kohdalta.

 

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

 

Jos joudut jostakin syystä perumaan lapsesi ilmoittautumisen yleisurheilukuluun, laita siitä tieto mahdollisimman nopeasti sähköpostitse taija_jussila@hotmail.com 

 

PELISÄÄNNÖT:

- Tulen ajoissa paikalle

- Minulla on säänmukainen vaatetus ja juomapullo

- Toimin ohjaajien ohjeiden mukaisesti

- Kysyn ohjaajilta, jos jokin asia jäi epäselväksi

- Annan toisille harjoittelurauhan

- Teen itse niin hyvin kuin osaan

- En kiusaa muita

- En tule sairaana harjoituksiin

 

TIEDOTUS kesän 2023 osalta:

- Kesän aikana Vihdin Viestin jäsenseura Nummelan Tarmo järjestää 6 kpl sarjakisoja, joihin on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja täältä. Kisapäivät vaihtelevat. Tällöin 4-5-vuotiaiden ryhmä on normaalisti ennen kisoja. Muiden ryhmien osalta ohjattua yleisurheilukoulua ei ole kisapäivänä. Yksi kisapäivistä on ke 7.6. Tällöin ei ole yleisurheilukouluja.

- Vietämme juhannustaukoa viikon 25. 

- Ke 21.6. kisataan Karkkilassa seuraottelu, jonka lajit löytyvät täältä. Kaikki halukkaat yleisurheilukoululaiset voivat ilmoittautua kisaan. Ilmoittautuminen osoitteeseen taija_jussila@hotmail.com ma 19.6. klo 18 mennessä. Ilmoita nimi, sarja ja lajit. Odota, että saat kuittauksen ilmoittautumisesta. Kilpailuun ei tarvita lisenssiä. 

- Ke 5.7. yleisurheilukoulut on peruttu. Kentällä on tällöin Nummelan Tarmon aluekilpailut. Lisenssin omaavat yleisurheilukoululaiset voivat ilmoittautua kilpailuun kilpailukalenterin kautta. Omalla kentällä järjestetty kilpailuun on yleisurheilukoululaisille ilmainen.

- Hippokisat 14.8. Tällöin ei ole yleisurheilukouluja.

 

Ilmoittaudu tästä:

Yleisurheilukoulun aikana voidaan ottaa valokuvia ja niitä voidaan julkaista. Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun on suostumus kuvaamiseen ja kuvien julkaisuun. Tämän voi erikseen kieltää lisätietoja kohdassa.