OP Yleisurheilukoulu kesä 2024

Ilmoittautuminen kesän 2024 yleisurheilukouluihin on nyt alkanut. Ryhmissä on vielä hyvin tilaa ja voit ilmoittaa lapsesi mukaan myös yleisurheilukoulun jo alettua.

Tarkemmat tiedot ryhmistä, hinnasta ja aikatauluista löytyvät sivun vasemmasta laidasta kunkin ryhmän kohdalta.

 

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

 

Jos joudut jostakin syystä perumaan lapsesi ilmoittautumisen yleisurheilukuluun, laita siitä tieto mahdollisimman nopeasti sähköpostitse taija_jussila@hotmail.com 

 

PELISÄÄNNÖT:

- Tulen ajoissa paikalle

- Minulla on säänmukainen vaatetus ja juomapullo

- Toimin ohjaajien ohjeiden mukaisesti

- Kysyn ohjaajilta, jos jokin asia jäi epäselväksi

- Annan toisille harjoittelurauhan

- Teen itse niin hyvin kuin osaan

- En kiusaa muita

- En tule sairaana harjoituksiin

 

TIEDOTUS kesän 2024 osalta:

- Kesän aikana Vihdin Viestin jäsenseura Nummelan Tarmo järjestää 5 kpl sarjakisoja, joihin on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja täältä. Kisapäivä on maanantai. Tällöin 4-5-vuotiaiden ryhmä on normaalisti ennen kisoja. Muiden ryhmien osalta ohjattua yleisurheilukoulua ei ole kisapäivänä. Kisapäivät ovat: 20.5., 3.6., 10.6., 29.7. ja 5.8.

- Vietämme juhannustaukoa viikon 25. 

- ke 12.6. ei ole yleisurheilukouluja. Kaikki yleisurheilukoululaiset voivat ilmoittautua seuraotteluun Vihdin Viesti - Karkkilan Pojat - Nummen Kipinä. Lajit ja ilmoittautuminen 10.6. mennessä täältä. 7-vuotiaiden sarjan ilmoittautumiset taija_jussila@hotmail.com 

- ke 26.6. ei ole yleisurheilukouluja Nummelan Tarmon aluekilpailuiden vuoksi. Kilpailulisenssin omaavat yleisurheilukoululaiset voivat ilmoittautua kilpailuun 23.6. mennessä täältä.