Certos Areenan toimintaohjeet

PDF-tiedostoCertos_Areena_toimintaohjeet_yleisurheilu_202110.pdf (519 kB)
Certos Areenan yleiset toimintaohjeet. Piikkareiden käyttö sallittu ainoastaan hallin puolella. Käytävän ja pukuhuoneiden lattiapinta ei kestä piikkareiden piikkejä! Jokaisella käyttövuorolla tulee olla vähintään yksi 18v täyttänyt, joka vastaa toimintaohjeissa mainituista vastuista.

Vihdin Viestin terveysturvallisuus-ohjeistus Certos Areenalle

  • Vanhemmat / huoltajat / ym voivat jäädä seuraamaan lasten yleisurheiluharjoituksia hallille (jos yleinen terveysturvallisuus-ohjeistus sen sallii) kuitenkin niin, että oleskelun tulee tapahtua hallin puolella yleisurheilualueella.
  • Vihreälle tekonurmialueelle ei saa mennä. Kyseinen kenttäalue on varattu NUPSin käyttöön. Vastavuoroisesti jalkapalloilijat ja heidän yleisö eivät käytä yu-puolta ilman erillistä sopimusta.
  • Sisääntuloalussa voi myös odotella
  • Kunnioita toisen henkilön halua pitää etäisyyttä muihin henkilöihin
  • Ruoka-aineita tai juomia (ei vesi) ei saa tuoda hallialueelle. Eteisaulua on varattu ruokailutilaksi. Ruoka-aineet ym. houkuttelevat halliin (treenialueet) mm. hiiriä.

Parkkipaikka-alue EI sijaitse hallin edessä!!!!

Päällystetty parkkipaikka sijaitsee Prisman ja hallin välisellä alueella. Ko. parkkipaikalla on myös invapaikat. Hallin viereen EI voi parkkeerata.

PDF-tiedostoCERTOS_pelastussuunnitelma_2019.pdf (562 kB)
Certos Areenan pelastussuunnitelma