Certos Areenan toimintaohjeet

PDF-tiedostoCertos_Areena_toimintaohjeet_yleisurheilu_202110.pdf (519 kB)
Certos Areenan yleiset toimintaohjeet: Piikkareiden käyttö sallittu ainoastaan hallin puolella. Käytävän ja pukuhuoneiden lattiapinta ei kestä piikkareiden piikkejä! Jokaisella käyttövuorolla tulee olla vähintään yksi 18v täyttänyt, joka vastaa toimintaohjeissa mainituista vastuista.

Vihdin Viestin terveysturvallisuus-ohjeistus Certos Areenalle

  • Vanhemmat / huoltajat / ym voivat jäädä seuraamaan lasten yleisurheiluharjoituksia hallille (jos yleinen terveysturvallisuus-ohjeistus sen sallii) kuitenkin niin, että oleskelun tulee tapahtua hallin puolella yleisurheilualueella.
  • Vihreälle tekonurmialueelle ei saa mennä. Kyseinen kenttäalue on varattu NUPSin käyttöön. Vastavuoroisesti jalkapalloilijat ja heidän yleisö eivät käytä yu-puolta ilman erillistä sopimusta.
  • Sisääntuloalussa voi myös odotella
  • Kunnioita toisen henkilön halua pitää etäisyyttä muihin henkilöihin
  • Ruoka-aineita tai juomia (ei vesi) ei saa tuoda hallialueelle. Eteisaulua on varattu ruokailutilaksi. Ruoka-aineet ym. houkuttelevat halliin (treenialueet) mm. hiiriä.

Parkkipaikka-alue EI sijaitse hallin edessä!!!!

Päällystetty parkkipaikka sijaitsee Prisman ja hallin välisellä alueella. Ko. parkkipaikalla on myös invapaikat. Hallin eteen EI voi parkkeerata.  Myös saattoliikenne hallin eteen on kieletty.

PDF-tiedostoCERTOS_pelastussuunnitelma_2019.pdf (562 kB)
Certos Areenan pelastussuunnitelma