Kunniakierros ke 8.9.2021 Nummelan yleisurheilukentällä

2.9.2021


Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Vihdin Uutisissa on julkaistu 1.9.2021 kattava juttu, mitä Kunniakierros on. Juttu löytyy näköislehden sivulta 6.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Vihdin Viesti järjestää Vihdin Kunniakierrostapahtuman keskiviikkona 8.9.2021 Nummelan urheilukentällä alkaen klo 17.30

Kunniakierroksen perusidea: Kunniakierrokseen osallistuva henkilö hankkii itselleen yhden ja mieluiten useamman tukijan, jotka lupautuvat maksamaan haluamansa tukisumman. Tuen voi antaa joko kertamaksuna tai kierrosmaksuna juostujen kierrosten perusteella. Pienin laskutettava tukisumma on joka tapauksessa 15€, vaikka kierrosmaksuista tulisikin vähemmän esim. 20 x 0,3 €/kierros = 6 €. Tukisummat laskutetaan tapahtuman jälkeen ja tätä varten tukija antaa omat laskutustietonsa viralliselle keräyslistalle. Käteistä rahaa ei saa ottaa vastaan. Lasku on mahdollista saada myös sähköpostitse pdf-muotoisena, mutta myös perinteinen laskutusosoite tarvitaan sähköpostin rinnalle.

Kunniakierrokseen voivat osallistua kaikki halukkaat henkilöt ja tukijoina voivat olla yksittäiset henkilöt, yritykset tai yhteisöt.

Vihdin Viestin Kunniakierros 8.9.2021 klo 17:30
 

Klo 17.30 Kunniakierrokselle ilmoittautuminen ja keräyslomakkeiden vastaanotto. Yhteisverryttely kaikille osallistujille sekä urheilukoululaisille.


Klo 18.00 Kunniakierroksen lähtö, tunti kenttää kiertäen. Junnuryhmällä harkat ohessa.  

 

Keräyslistoja voi noutaa ja palauttaa urheilukouluihin sekä harjoitusten vetäjille.

Keräyslistan voit ladata ja tulostaa Kunniakerros-sivuilta. Keräyslistat palautetaan viimeistään tapahtumapaikalla Nummelan urheilukentällä.

Keräys jatkuu 31.12.2021 asti, joten jos et pääse paikalle voit kerätä tukijoita ja palauttaa listat myöhemmin Johannalle

Lisätietoja myös: https://kunniakierros.fi/fi/public