Seuracup-finaalissa parannettiin sijoitusta

12.9.2020

Vihdin viestin joukkue yhteiskuvassa (kaikki urheilijat eivät olleet paikalla kuvaushetkellä)

Vihdin Viestin yleisurheilujoukkue sijoittui Lempäälässä 5.9. käydyssä valtakunnallisessa seuracup-finaalissa 13:sta saaden 203,5 pistettä. Kisaan lähdettiin osakilpailussa hankitulta sijalta 16. Finaalissa pisteet laskettiin urheilijan sijoituksen perusteella siten, että kunkin sarjan voittaja sai 17 pistettä, toiseksi tullut 15 pistettä ja sitä heikommin sijoittuneet aina pisteen vähemmän. Marginaalit olivat hyvin pienet keskikastin joukkueilla. Vihdin Viesti ohitti IK Falkenin vasta viimeisessä sukkulaviestikisassa saaden 1,5 pisteen eron. Vihdin Viestin edelle sijoittui 12:sta Alavuden Urheilijat 3,5 pisteen erolla ja 11:sta Ilmajoen Kisailijat 13,5 pisteen erolla. Finaalin voitti järjestävä seura Lempäälän Kisa Yleisurheilu 406 pisteellä.