Vihdin Viestille hyviä sijoituksia SM-kisaviikonlopulta

14.8.2019

Anni, Magdaleena, Vilma ja Julia Lahden kisoissa
Aaron Utulahti sijoittui 4:ksi M17 kuulassa

Nuorten ja juniori-ikäisten SM-kisat käytiin 9.-11.8. viikonloppuna. 14-15 vuotiaat mittelivät Lahdessa ja 16-17 vuotiaat Kankaanpäässä. Lahdessa Vihdin Viestiä oli edustamassa 5 urheilijaa ja Kankaanpäässä 3 urheilijaa.

P14 keihäänheitossa Saku Rönkkö sijoittui viidenneksi 44,54 kantaneella heitolla. T14 300 metrillä Julia Suihkonen selvisi alkueristä loppukilpailuun aikavertailun turvin omalla hienolla ennätysajalla 43,50. Loppukilpailussa sijoitus oli 7:s loppuaikana 44,10.

T14 80 metrin aitajuoksussa Magdaleena Havukorpi juoksi alkuerissä hienon oman ennätyksensä 12,92, mutta tämä ei riittänyt aivan loppukilpailuun saakka. Sijoitus silti hienosti 11.

T14 pituuskisassa mukana oli peräti 4 Vihdin Viestin tyttöä: Julia Suihkonen, Magdaleena Havukorpi, Anni Napari ja Vilma Meriläinen. Kauden aikana jo 5 metrin rajaa kolkutellut Julia jäi reilusti ennätyksestään ja sijoitus vaatimattomasti 16. tuloksella 468. Anni Napari sai tuloksen 437 ja sijoitus 32. Vilma Meriläinen sijoittui 34:ksi tuloksella 435 ja Magdaleena Havukorpi tuloksella 422 sijoittui 37:ksi. Joukkuekisassa Vihdin Viesti oli 7:s, kun kahden parhaan tulokset laskettiin yhteen.

T14 kiekonheitossa Vilma Meriläinen jäi 65 sentin päähän ennätyksestään saaden tulokseksi 27,21 ja sijoittui 19:sta.

Kankaanpäässä M17 sarjan kuulantyönnössä Aaron Utulahti ei aivan yltänyt mitalipallille. Lopputuloksissa sijoitus oli 4:s, mutta tuloksena kuitenkin oma ennätys 13,46.

M17 sarjan 400 metrillä Valtteri Keskinen onnistui alkuerissä juoksemaan oman ennätyksen 52,38 ja pääsi sijoituksellaan loppukilpailuun. Loppukilpailussa aika enää toistamiseen petraantunut, mutta sijoitus silti 7:s ajalla 52,85.

Patrik Lindberg oli mukana M16 pituuskarsinnassa jääden niukasti finaalipaikasta tuloksella 600 ja kokonaistuloksissa sijoitus 14. Toisena lajina Patrikilla oli 400 metriä. Alkuerissä hän juoksi ajan 55,47, joka ei kuitenkaan riittänyt loppukilpailuun. Kokonaistuloksissa sijoitus oli 13.

Mainittakoon vielä parin viikon takaiset hyytävissä olosuhteissa käydyt Kalevan kisat, jossa ainoana vihtiläisedustajana oli Elina Kostiainen 3-loikassa. Elina onnistui karsinnassa ylittämään rajan ensimmäisellä hypyllään 12,65. Loppukilpailussa karsintatuloksesta hieman jäätiin, sijoitus kuitenkin 8:s tuloksena 12,46.