Kunniakierros Nummelan urheilukentällä ma 12.8. klo 18

5.8.2019

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 36 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja Suomen Urheiluliitossa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Vihdin Kunniakierrostapahtuman järjestää Vihdin Viesti maanantaina 12.8.2019 Nummelan urheilukentällä alkaen klo 18.00

Kunniakierroksen perusidea: Kunniakierrokseen osallistuva henkilö hankkii itselleen yhden ja mieluiten useamman tukijan, jotka lupautuvat maksamaan haluamansa tukisumman. Tuen voi antaa joko kertamaksuna tai kierrosmaksuna juostujen kierrosten perusteella. Pienin laskutettava tukisumma on joka tapauksessa 15€, vaikka kierrosmaksuista tulisikin vähemmän esim. 20*0,3 €/kierros = 6 €. Tukisummat laskutetaan tapahtuman jälkeen ja tätä varten tukija antaa omat laskutustietonsa viralliselle keräyslistalle. Käteistä rahaa ei saa ottaa vastaan. Lasku on mahdollista saada myös sähköpostitse pdf-muotoisena, mutta myös perinteinen laskutusosoite tarvitaan sähköpostin rinnalle.

Kunniakierrokseen voivat osallistua kaikki halukkaat henkilöt ja tukijoina voivat olla yksittäiset henkilöt, yritykset tai yhteisöt.

Vihdin Viestin Kunniakierros 12.8.2019
 

Klo 17.30          Kunniakierrokselle ilmoittautuminen ja keräyslomakkeiden vastaanotto.

Klo 18.00          Yhteisverryttely kaikille osallistujille.
Klo 18.15          Kunniakierroksen lähtö. Kenttää kierretään tunnin ajan juosten tai kävellen.

Keräyslistoja voi noutaa ja palauttaa urheilukouluihin sekä harjoitusten vetäjille.

Keräyslistoja saa myös soittamalla Johanna Eurajoki p.040-5597935 tai pyytämällä sähköpostitse johanna.eurajoki@elisanet.fi Keräyslistat palautetaan viimeistään tapahtumapaikalla Nummelan urheilukentällä.

Keräys jatkuu 31.12.2018 asti, joten jos et pääse paikalle voit kerätä tukijoita ja palauttaa listat myöhemmin Johannalle

Lisätietoja myös: https://kunniakierros.fi/fi/public