10.2.2018

Magdaleena Havukorpi sijoittui T13 korkeudessa neljänneksi
Marianna Utulahti sai hopeamitalin T13 korkeudessa
Marianna paransi kuulantyönnön omaa ennätystään

Junnujen (9-15 vuotiaat) hallipiirinmestaruudet kisattiin Liikuntamyllyssä 10.2. Vihdin Viestille saaliina oli 3 mitalia ja kasa hienoja uusia ennätyksiä.

P13-sarjassa Saku Rönkkö työnsi hienosti pronssille kuulassa ennätystuloksella 8,62. Vanha ennätys parani yli 80 cm. Sisu Malvela teki myös uudet ennätykset pituudessa 392 ollen 6. ja 60 m juoksussa 9,41 ja sija 9. Pituuskisa olikin hyvin tasainen ja Sisu jäikin pronssimitalista vaivaiset 7 senttiä.

T15-sarjassa 60 m juoksussa Noora Kortelainen oli 13. ajalla 9,16 ja Taika Malvela 17. ajalla 9,45. Noora hyppäsi myös korkeutta 120 ja sijoitus 12. Taikalle 3-loikkakisa oli ensimmäinen tuloksena 7,44 ja oma ennätys luonnollisesti!

T13 sarjassa käytiin muutama tiukka kisa mestaruudesta. Julia Suihkonen hyppäsi hopeaa pituudessa tuloksella 435 ja mestaruus jäi sentin päähän. Samoin hopeaa tuli korkeudessa Marianna Utulahdelle tasatuloksella 136. Julia ja Marianna työnsivät myös kuulaa ja molemmat paransivat ennätystään reippaasti, Marianna 6. tuloksella 8,73 ja Julia 9. tuloksella 8,19. Korkeushypyssä hyvää menestystä jatkoi Magdaleena Havukorpi tuloksella 125 sijalla 4. 60 metrillä Magdaleena juoksi alle 9 sekunnin ennätysajalla 8,97 ja sija 5. Samalla matkalla Amalia Mäkilä juoksi ja hyppäsi myös ennätykset molemmissa lajeissaan, 60 m 9,74 ja sijalle 21. ja pituus 3,22 ja sija 27.

T11-sarjassa tehtailtiin lisää omia ennätyksiä. Nea Hyrsylä sai 60 metrillä ajan 9,73 ollen 13:sta. Sisar Kiia Hyrsylä pituudessa tuloksella 317 sijoittuen 25:ksi. Edelleen Laura Karusalmi kuulassa hienosti 5. sija tuloksella 6,55 ja korkeudessa 13. tuloksella 100.

T9-sarjassa oltiin myös erittäin lähellä mitalisijoja ennätystuloksilla. 40 metrin juoksussa Veera Keskinen niukasti 4. tuloksella 7,34 ja pituudessa 5. tuloksella 307. Sentin pidemmälle ja sijalle 4 hyppäsi Oivi Heikinaho. Toisena lajina Oivilla oli 1000 m ja sija 5 ajalla 4.44,66.