SM-kisaviikonloppu toi mitaleita Vihdin Viestille

27.8.2017

Suomen mestaruudet ratkottiin 14-15 sarjoissa Raaseporissa ja 16-17 sarjoissa Iisalmessa. Mukana kisoissa oli kaiken kaikkiaan 5 Vihdin Viestin edustajaa.

Upein tulos vihtiläisittäin syntyi 16-vuotiaiden 400 metrin sileällä, jossa Mauno Havukorpi otti selvällä erolla mestaruuden. Tulos 51,30 oli uusi oma ennätys. Kolea sää piinasi viikonlopun kisoja, mutta se ei haitannut vihtiläisjuoksijan menoa. Maunon kakkosmatkana oli 200 metrin juoksu, josta tuloksena oli myös hienosti pronssimitali omalla ennätysajalla 22,56.

Viikonlopun kolmas mitalisija saatiin 15-vuotiaiden poikien 3-loikkassa, jossa Aaron Utulahti ja Tomi Salmela ottivat joukkuekilpailusta hopeamitalit. Henkilökohtaisessa kilpailussa Aaron sijoittui tuloksella 12,14 viidenneksi ja Tomi oli omalla ennätyksellään 11,36 kolmastoista. Aaron kilpaili myös pituudessa, jossa kotiin tuomisena oli niin ikään 5. sija ja tulos 559.

Vihdin Viestistä Raaseporin SM-kisoissa mukana olivat lisäksi P14 sarjan 2000 metrillä Akseli Stark, jossa kovatasoisen kisan tuloksena oli Akselin oma ennätys 6.19,57 ja sijoitus 8. Kilpailun voitti Heikki Kumara kauden kärkituloksella 6.02,05. 14 vuotiaiden tyttöjen seiväskisa oli niin ikään kovatasoinen, jossa mitaliin vaadittiin 330 ylitys. Vihdin Viestin Janna Vihtkari jäi hieman omasta ennätystuloksestaan sijoittuen 20:ksi ja tulos 225.