Aaron Utulahti kuulantyönnön palkintojenjaossa
Aaron hieman epäonnisella 100 metrin aitajuoksussa
Aaron pokkasi kultamitalin 3-loikassa
Marianna keskittymässä korkeushyppyyn

Youth Athletics Games (YAG) kisattiin Lahdessa 9.-11.6. viikonloppuna. YAG on SM-kilpailutasoa, sillä lajien huiput Suomesta osallistuvat yleisurheilun suurtapahtumaan lähes poikkeuksetta. Vihdin Viestistä mukana olivat M17 sarjassa Mauno Havukorpi ja Elis Kautonen. P15 sarjassa Vihtiä edustamassa oli Aaron Utulahti ja T12 korkeudessa Marianna Utulahti.

M17 sarjassa kaksikko osallistui sekä 100m että 300 m juoksuihin. Mauno Havukorpi selvisi ainoana vihtiläisenä 100 metrin alkueristä B-finaaliin omalla ennätysajalla 11,61. Finaalissa aika jäi sadasosan alle alkuerien ja loppusijoitus oli 10. Kilpailun voitti HKV:n Tommi Mäkinen ajalla 11,11.

300 metriä juostiin 4 erässä suoraan loppukilpailuna. Vihdin Viestiläisistä parhaiten menestyi Mauno Havukorpi. Maunon tulos jäi hieman alle oman ennätyksen, aika 36,20 ja sijoitus 5. Elis Kautonen juoksi oman ennätysajan 41,25.

Vihdin Viestin Aaron Utulahti urakoi neljässä lajissa P15 sarjan 100 metrillä, 100 aidoissa, 3-loikassa ja kuulantyönnössä. Parhaiten menestystä tuli 3-loikassa, jossa upea uusi oma ennätys 12,39 ja kilpailun voitto. Kuulantyönnössä Aaron sai myös oman ennätyksensä 12,02 ja kilpailussa sijoitus oli 4.

Marianna Utulahti ei päässyt T12 korkeudessa aivan omaan ennätykseensä, mutta tulos kuitenkin 130 ja lopputuloksissa sijoitus 18.