Vihdin Viestin juniorit mitaleille pm-halleissa

Aaron Utulahti otti voiton P15 3-loikassa
Marianna Utulahti sijoittui pronssille T13 korkeushypyssä
Marianna, Magda ja Matilda valmistautumassa
Magdaleena korkeushypyssä omaan ennätykseen 126
T13 juoksussa Vihdin kilpailijat rivistössä vasemmalta Magdaleena, Anni sekä oikeassa reunassa radalla 1 Taika ja radalla 2 Noora.
T13 juoksu
T13 juoksu

Uudenmaan piirin 9-15 vuotiaiden hallimestaruudet ratkottiin Helsingin liikuntamyllyssä lauantaina 4.3. Vihdin Viestin juniorit saivat tuliaisinaan 5 mitalia, joista 2 kultaista. Aaron Utulahti otti voiton P15 sarjan kolmiloikassa hienolla omalla ennätyksellä 11,92. Voitto oli ylivoimainen, sillä toiseksi tullut Nurmijärven Samu Käyhkö jäi Aaronin tuloksesta 1,22 metriä. Kuulassa Aaronille hopeinen mitali omalla ennätystuloksella 11,18.

T9 sarjan 40 metrin juoksussa Nea Hyrsylä otti voiton ajalla 7,00. Tässä sarjassa mitalikolmikko oli 16 sadasosan sisällä. T13 ikäluokassa Marianna Utulahti teki hienoa jälkeä korkeuspaikalla ja sai palkinnoksi pronssia omalla ennätystuloksella 136. Tulos oli sama, kuin kilpailun toiseksi sijoittunut Riihimäen Vanessa Lindberg, mutta Mariannalla oli aikaisemmissa korkeuksissa pudotuksia enemmän. Kilpailun voitti Keravan Urheilijoiden Petranella Poranen. Samassa sarjassa Vihdin Magdaleena Havukorpi sijoittui 7.ksi omalla ennätyksellä 126. P11 pituudessa Sisu Malvela otti pronssia niin ikään omalla ennätystuloksella 380.

Kilpailussa oli mukana Vihdin Viestistä kaiken kaikkiaan 14 urheilijaa: P11 Sisu Malvela ja Aleksi Einesalo, P15 Aaron Utulahti, T9 Kia Hyrsylä ja Nea Hyrsylä, T13 Magdaleena Havukorpi, Noora Kortelainen, Taika Malvela, Anni Napari, Julia Suihkonen ja Marianna Utulahti, T15 Matilda Havukorpi, Vilma Leivo ja Janna Vihtkari.