Konsertti 14.12.2022 - Vihdin kirkko 250v

Johanna ja Mikko Iivanaisen

Talven tulilla 2022 kiertueen konsertti

250v vanhassa Vihdin kirkossa

ke 14.12.2022 klo 18:00!

Lipun hinta 20,00€ (numeroimattomat paikat)

Lippuja voi ostaa Lippu.fi -palvelun kautta (hakusana esim. Vihti) tai suoraan Vihdin Viestiltä klikkaamalla vasemmalla olevaa 'lippujen tilaaminen' - kohtaa.

Vihdin Viestillä on käytössä myös Smartum ja Edenred-palvelu. Jos käytät näitä maksutapana, kirjoita maksun viestiksi 'konsertti 14.12.2022'.

Paikka: Vihdin kirkko, Kirkkotie 1, 03400 Vihti

Pysäkointialueet: Niuhalanraitilla on runsaasti paikoitustilaa. Ylhäällä mäellä kirkon takana oleva parkkialue on pieni ja toivomme, että tämä alue jätetään käytettävksi heille, jotka tarvitsevat esteettömän kulkuyhteyden kirkkoon.

Ovet avataan klo 17:00

Konsertti, jonka järjestämme, on varainhankintatapahtuma ja saadulla tuotolla tuetaan seuramme nuorten yleisurheilijoiden aktiivista harjoittelua mm. kannustamalla heitä osallistumaan yleisurheiluleireille ja kilpailuihin.

JOHANNA JA MIKKO IIVANAINEN TUOVAT LÄMPÖÄ JA VALOA VUODEN PIMEIMPÄÄN AIKAAN!

Valovoimainen ja luonnonläheinen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen lähtee miehensä, kitaristi Mikko Iivanaisen kanssa Talven tulilla -kiertueelle marras-joulukuussa 2022. Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta ja laulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohja. Talven tulilla -kiertueella kuullaan erilaisia kielisoittimia, pianoa ja Johannan suomen- ja englanninkielisiä lauluja, niin omasta kuin lainatusta tuotannosta. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta.