8-12-vuotiaat

Vihdin Viestin 8-12-vuotiaiden lasten yleisurheilukoulu kesä 2022

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

Yleisurheilukoulu järjestetään Nummelan yleisurheilukentällä 9.5. - 31.8.2022. Pidämme taukoa viikon 25.

8-12-vuotiaat (s. 2010-2014) maanantaisin klo 18-19 ja keskiviikkoisin klo 19-20

Kellonajat ovat sitovia. Katsothan, että lapsesi on ajoissa paikalla! Yleisurheilijat ovat täsmällistä porukkaa ja treenit aloitetaan aikataulun mukaisesti. Myöhästyminen häiritsee koko ryhmää.

Yleisurheilukoulun hinta on koko kesäkaudelta 185 euroa/lapsi – sisaralennus 10 euroa/lapsi. Hintaan sisältyy treeni/kilpailuvihko. Yleisurheilulisenssi (=kilpailulupa ja vakuutus) ei sisälly hintaan vaan jokaisen tulee ostaa se itse. Tarkemmat tiedot lisenssin ostamisesta löytyy Yleisurheilu.fi -sivustolta. Lisenssi tulee olla ostettuna osallistuessa kaikkiin virallisiin kilpailuihin.

Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun tehdään sähköisesti ennen ensimmäistä kertaa ilmoittautumislomakkeella. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat. Muodostamme tarvittaessa ryhmän sisällä omia pienempiä ryhmiä. 

 

Maksutiedot toimitetaan sähköpostitse kesäkuun alussa.

Muistathan ilmoittaa tätä ennen mikäli lapsesi jostain syystä ei tulekaan yleisurheilukouluun.

Kentälle tultaessa lapsella tulee olla säänmukainen vaatetus: verryttelypuku, sortsit, t-paita sekä lenkkarit. Mukaan pitää ottaa myös juomista (vettä).

Yleisurheilukoulun aikana kentällä on myös muuta toimintaa ja paljon ihmisiä. Tämän takia on tärkeää, että kentällä liikutaan ryhmässä: seurataan ohjaajia eikä lähdetä yksin juoksentelemaan minnekään. Koska ryhmissä on paljon lapsia, toivomme, että keskustelette kotona lapsenne kanssa siitä, miten yleisurheilukoulussa noudatetaan sääntöjä. Kun kaikki noudattavat yhdessä sovittuja sääntöjä, on mukavampi treenata suuressakin ryhmässä.

Nappulakisoja järjestetään kesän aikana kuusi kappaletta ja nämä kilpailut ovat yksi harjoituskerta 8-12-vuotiaille. Nappulakisapäivinä ei ole ohjattua harjoitusta. Harjoittelemme yleisurheilukoulussa samoja lajeja, missä nappulakisoissa kilpaillaan tuttujen kavereiden kanssa tutulla kentällä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan myös kisoihin!

 

Yhteystiedot:

Taija Jussila, p. 044 298 0459 (iltaisin)

taija_jussila@hotmail.com

 

Yleisurheilukoulun aikataulu kesä 2022 (muutokset mahdollisia)

 

viikko

maanantai

keskiviikko

 

 

 

20

KISAT

PITUUS

21

AIDAT

KUULA

22

KOLMILOIKKA

KIEKKO

23

PITUUS

KORKEUS

24

KISAT

SEIVÄS

25

JUHANNUSTAUKO

JUHANNUSTAUKO

26

MOUKARI

KILPAKÄVELY

27

KISAT

KEIHÄS 

28

KISAT

KIEKKO

29

 

KISAT

30

KISAT

 

31

 

 

32

 

 

33

 

 

34

 

 

35

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Jokainen harjoituskerta aloitetaan yhteisellä alkuverryttelyllä. Sen jälkeen harjoittelemme päivän lajia. Harjoitukset päätetään yhteiseen loppuverryttelyyn. Juomataukoja pidetään tarpeen mukaan.