6-7-vuotiaat

Vihdin Viestin  lasten yleisurheilukoulu kesä 2022

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

Yleisurheilukoulu järjestetään Nummelan yleisurheilukentällä 11.5. - 31.8.2022. Pidämme taukoa viikon 25.

6-7-vuotiaat (s. 2015-2016) keskiviikkoisin klo 17.45-18.45

Kellonajat ovat sitovia. Katsothan, että lapsesi on ajoissa paikalla! Yleisurheilijat ovat täsmällistä porukkaa ja treenit aloitetaan aikataulun mukaisesti. Myöhästyminen häiritsee koko ryhmän toimintaa.

Yleisurheilukoulun hinta on koko kesäkaudelta 135 euroa/lapsi – sisaralennus 10 euroa/lapsi. Hintaan sisältyy treeni/kilpailuvihko ja ryhmälisenssi (= Sporttiturva ilman kilpailulupaa virallisissa kilpailuissa).

Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun tehdään sähköisesti ilmoittautumislomakkeella. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat. Muodostamme tarvittaessa ryhmän sisällä pienempiä ryhmiä.

 

Lasku yleisurheilukoulumaksusta toimitetaan sähköpostitse kesäkuun alussa.

Muistathan ilmoittaa tätä ennen mikäli lapsesi jostain syystä ei tulekaan yleisurheilukouluun.

Kentälle tultaessa lapsella tulee olla säänmukainen vaatetus: verryttelypuku, sortsit, t-paita sekä lenkkarit. Mukaan pitää ottaa myös juomista (vettä).

Jokainen harjoituskerta aloitetaan yhteisellä alkuverryttelyllä. Sen jälkeen harjoittelemme päivän lajia. Harjoitukset päätetään yhteiseen loppuverryttelyyn. Juomataukoja pidetään tarpeen mukaan.

Yleisurheilukoulun aikana kentällä on myös muuta toimintaa ja paljon ihmisiä. Tämän takia on tärkeää, että kentällä liikutaan ryhmässä: seurataan ohjaajia eikä lähdetä yksin juoksentelemaan minnekään. Koska ryhmissä on paljon lapsia, toivomme, että keskustelette kotona lapsenne kanssa siitä, miten yleisurheilukoulussa noudatetaan sääntöjä. Kun kaikki noudattavat yhdessä sovittuja sääntöjä, on mukavampi treenata suuressakin ryhmässä.

Nappulakisoja järjestetään kesän aikana kuusi kappaletta. Harjoittelemme yleisurheilukoulussa samoja lajeja, missä nappulakisoissa kilpaillaan tuttujen kavereiden kanssa tutulla kentällä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan myös kisoihin!

 

Yhteystiedot:

Taija Jussila, p. 044 298 0459 (iltaisin)

taija_jussila@hotmail.com