4-5-vuotiaat

Vihdin Viestin lasten yleisurheilukoulu kesä 2022

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla. 

Yleisurheilukoulu järjestetään Nummelan yleisurheilukentällä 9.5. - 29.8.2022. Pidämme taukoa viikon 25.

4-5-vuotiaat (s. 2017-2018) maanantaisin klo 17:05-17:50

Kellonajat ovat sitovia. Katsothan, että lapsesi on ajoissa paikalla! Yleisurheilijat ovat täsmällistä porukkaa ja treenit aloitetaan aikataulun mukaisesti.

Yleisurheilukoulun hinta on koko kesäkaudelta 135 euroa/lapsi - sisaralennus 10 euroa/lapsi. Hintaan sisältyy treeni/kilpailuvihko ja ryhmälisenssi ( = Sporttiturva).

 

Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun tehdään sähköisesti ennen ensimmäistä kertaa ilmoittautumislomakkeella. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat. Muodostamme tarvittaessa ryhmän sisällä omia pienempiä ryhmiä.

 

Lasku yleisurheilukoulumaksusta toimitetaan sähköpostitse kesäkuun alussa. 

Muistathan ilmoittaa tätä ennen, mikäli lapsesi ei jostain syystä tulekaan yleisurheilukouluun. 

Kentälle tultaessa lapsella tulee olla säänmukainen vaatetus: verryttelypuku, sortsit, t-paita sekä lenkkarit. Mukaan pitää ottaa myös juomista (vettä).

Yleisurheilukoulun aikana kentällä on myös muuta toimintaa ja paljon ihmisiä. Tämän vuoksi on tärkeää, että kentällä liikutaan ryhmässä: seurataan ohjaajia eikä lähdetä yksin juoksentelemaan. Koska ryhmässä on paljon lapsia, toivomme, että keskustelette kotona lapsenne kanssa yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta. Kun kaikki toimivat yhdessä sovittujen sääntöjen mukaisesti, on mukava treenata isommassakin ryhmässä.

Sarjakisoja järjestetään kesän aikana kuusi kappaletta. Harjoittelemme yleisurheilukoulussa samoja lajeja, joissa kisaillaan sarjakisoissa tuttujen kavereiden kanssa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan myös kisoihin.

 

Yhteystiedot:

Taija Jussila p. 044 298 0459 (iltaisin)

taija_jussila@hotmail.com