OP Yleisurheilukoulu kesä 2022

 

Kesän 2022 yleisurheilukoulut ovat alkaneet. Ryhmissä on vielä hieman tilaa.

Tarkemmat tiedot ryhmistä, hinnasta ja aikatauluista löytyy sivun vasemmasta laidasta kunkin ryhmän kohdalta.

 

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

 

Jos joudut jostakin syystä perumaan lapsesi ilmoittautumisen yleisurheilukuluun, laita siitä tieto mahdollisimman nopeasti sähköpostitse taija_jussila@hotmail.com 

 

PELISÄÄNNÖT:

- Tulen ajoissa paikalle

- Minulla on säänmukainen vaatetus ja juomapullo

- Toimin ohjaajien ohjeiden mukaisesti

- Kysyn ohjaajilta, jos jokin asia jäi epäselväksi

- Annan toisille harjoittelurauhan

- Teen itse niin hyvin kuin osaan

- En kiusaa muita

- En tule sairaana harjoituksiin

 

TIEDOTUS kesän 2022 osalta:

- Kesän aikana Vihdin Viestin jäsenseura Nummelan Tarmo järjestää 6 kpl sarjakisoja, joihin on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja täältä. Näinä maanantaipäivinä 4-5-vuotiailla on yleisurheilukoulukerta normaalisti. 8-12-vuotiailla ei ole ohjattua harjoitusta, vaan toivomme rohkeasti kilpailuun osallistumista.

- ma 20.6. järjestetään Nummella perinteinen seuraottelu NuKi-KaPo-NuTa. Toivomme mahdollisimman monen yleisurheilukoululaisen lähtevän kisaamaan seuran puolesta. Lajit ja ilmoittautuminen loytyy Kilpailukalenterista. Muistathan ilmoittautua 18.6. mennessä.

- viikolla 25 ei ole ohjattuja harjoituksia yleisurheilukoululaisille juhannustauon vuoksi.

- Keskiviikkona 20.7. ei ole yleisurheilukouluja kentällä samaan aikaan olevien kilpailuiden vuoksi.

- Keskiviikkona 24.8. ei ole yleisurheilukouluja kentällä samaan aikaan olevien Nummelan Tarmon miniotteluiden vuoksi. Lisätietoja kisoista löytyy Nummelan Tarmon nettisivuilta.

 

Ilmoittaudu tästä:

Yleisurheilukoulun aikana voidaan ottaa valokuvia ja niitä voidaan julkaista. Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun on suostumus kuvaamiseen ja kuvien julkaisuun. Tämän voi erikseen kieltää lisätietoja kohdassa.