8-12-vuotiaat

Vihdin Viestin 8-12-vuotiaiden lasten yleisurheilukoulu kesä 2021

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

Yleisurheilukoulu järjestetään Nummelan yleisurheilukentällä 17.5. - 1.9.2020. Pidämme taukoa viikon 25.

8-12-vuotiaat (s. 2009-2013) maanantaisin klo 18-19 ja keskiviikkoisin klo 19-20

Kellonajat ovat sitovia. Katsothan, että lapsesi on ajoissa paikalla! Yleisurheilijat ovat täsmällistä porukkaa ja treenit aloitetaan aikataulun mukaisesti. Myöhästyminen häiritsee koko ryhmää.

Yleisurheilukoulun hinta on koko kesäkaudelta 185 euroa/lapsi – sisaralennus 10 euroa/lapsi. Hintaan sisältyy yleisurheilupassi (=vakuutus) ja treeni/kilpailuvihko. Ne, joilla on voimassa oleva passi, saavat passin verran alennusta yleisurheilukoulusta.

Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun tehdään sähköisesti ennen ensimmäistä kertaa ilmoittautumislomakkeella. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat. Muodostamme tarvittaessa ryhmän sisällä omia pienempiä ryhmiä. 

 

Maksutiedot toimitetaan sähköpostitse kesäkuun alussa.

Muistathan ilmoittaa tätä ennen mikäli lapsesi jostain syystä ei tulekaan yleisurheilukouluun.

Kentälle tultaessa lapsella tulee olla säänmukainen vaatetus: verryttelypuku, sortsit, t-paita sekä lenkkarit. Mukaan pitää ottaa myös juomista (vettä).

Yleisurheilukoulun aikana kentällä on myös muuta toimintaa ja paljon ihmisiä. Tämän takia on tärkeää, että kentällä liikutaan ryhmässä: seurataan ohjaajia eikä lähdetä yksin juoksentelemaan minnekään. Koska ryhmissä on paljon lapsia, toivomme, että keskustelette kotona lapsenne kanssa siitä, miten yleisurheilukoulussa noudatetaan sääntöjä. Kun kaikki noudattavat yhdessä sovittuja sääntöjä, on mukavampi treenata suuressakin ryhmässä.

Nappulakisoja järjestetään touko-elokuun aikana neljä kappaletta ja nämä kilpailut ovat yksi harjoituskerta 8-12-vuotiaille. Nappulakisapäivinä ei ole ohjattua harjoitusta. Harjoittelemme yleisurheilukoulussa samoja lajeja, missä nappulakisoissa kilpaillaan tuttujen kavereiden kanssa tutulla kentällä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan myös kisoihin!

 

Yhteystiedot:

Taija Jussila, p. 044 298 0459 (iltaisin)

taija_jussila@hotmail.com

 

Yleisurheilukoulun aikataulu kesä 2021 (muutokset mahdollisia)

 

viikko

maanantai

keskiviikko

 

 

 

20

JUOKSU

AIDAT

21

PITUUS

KUULA

22

KOLMILOIKKA

KORKEUS/JUOKSU

23

KISAT klo 19 alkaen

JUOKSU/VIESTIT

24

KILPAKÄVELY

KIEKKO

25

JUHANNUSTAUKO

JUHANNUSTAUKO

26

PITUUS

MOUKARI

27

KISAT klo 19 alkaen

KEIHÄS

28

KISAT, ei ohjattua treeniä

KILPAKÄVELY

29

KIEKKO

Ei ohjattua treeniä

30

KISAT klo 19 alkaen

KUULA

31

AIDAT

KORKEUS

32

SEIVÄS

MOUKARI

33

KISAT klo 19 alkaen

KOLMILOIKKA JA PITUUS

34

 

 

35

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Jokainen harjoituskerta aloitetaan yhteisellä alkuverryttelyllä. Sen jälkeen harjoittelemme päivän lajia. Harjoitukset päätetään yhteiseen loppuverryttelyyn. Juomataukoja pidetään tarpeen mukaan.