OP Yleisurheilukoulu kesä 2019

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia juoksemaan, hyppäämään ja heittämään sekä rohkaisee kilpailemaan koulutettujen ohjaajien johdolla. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilun maailmaan erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja harjoitteluiden avulla.

 

PELISÄÄNNÖT:

- Tulen ajoissa paikalle

- Minulla on säänmukainen vaatetus ja juomapullo

- Toimin ohjaajien ohjeiden mukaisesti

- Kysyn ohjaajilta, jos jokin asia jäi epäselväksi

- Annan toisille harjoittelurauhan

- Teen itse niin hyvin kuin osaan

- En kiusaa muita

- En tule sairaana harjoituksiin

 

Urheilukoululaisten t-paidat ovat Karhun paitoja (isokokoisia). Senttimetrikoot 100, 110, 120, jne.

 

Jos joudut jostakin syystä perumaan lapsesi ilmoittautumisen yleisurheilukuluun, laita siitä tieto mahdollisimman nopeasti sähköpostitse taija_jussila@hotmail.com Tällöin lapsesi ei vie toiselta halukkaalta osallistujalta osallistumismahdollisuutta, sillä yleensä tulijoita on ollut enemmän kuin ryhmiin on mahtunut.

 

4-5 vuotiaiden ryhmä on täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysellä sähköpostitse. Muissa ryhmissä on vielä muutamia paikkoja. (tilanne 20.5.)

 

Yleisurheilukoululaisten t-paidat ovat vihdoinkin saapuneet ja niitä jaetaan viimeisillä kerroilla yleisurheilukoulumaksun maksaneille.

 

Poikkeuksia kesän aikatauluihin:

Ke 5.6. kaikki yleisurheilukoulut on peruttu kunnanmestaruusviestin vuoksi. 

Ma 8.7. kerta on peruttu kentällä olevien kisojen vuoksi.

Ma 15.7. kerta on peruttu kentällä olevien kisojen vuoksi. Yleisurheilukoululaiset voivat halutessaan ilmoittautua kisoihin. Sarjoja 9 vuotiaista alkaen. Tarkempi info kisoista lähetetty sähköpostitse.

Ma 29.7. kerta on peruttu kentän muun käytön vuoksi.

Ke 14.8. kerta on peruttu. Kaikki yleisurheilukoululaiset voivat osallistua Tarmon miniotteluihin klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen kentällä 17:45 mennessä.

Ke 21.8. kaikki yleisurheilukoulut on peruttu Hippokisojen vuoksi. 

 

Ilmoittaudu tästä: