Pm-ottelut kisattiin Janakkalassa 19.5. – Julia Suihkoselle pronssia

19.5.2018

T13 sarjan kilpailijat Magda, Julia ja Anni

Piirinmestaruusottelut käytiin Janakkalassa Liinalammin kentällä. Vihdin Viestistä mukana oli 5 urheilijan joukko: P13 sarjan 4-ottelussa Saku Rönkkö, T13 sarjan 4-ottelussa Magdaleena Havukorpi, Anni Napari ja Julia Suihkonen sekä T11 sarjan 3-ottelussa Laura Karusalmi.

Laura oli T11 3-ottelun kokonaiskilpailussa sijalla 15 ja pisteitä kertyi 542 (60 m, pituus ja kuula). Saku oli P13 4-ottelun lopputuloksissa kuudes pisteillä 995. Saku voitti lajeista kuulantyönnön tuloksella 8,95 ja sai tästä hyvät pisteet 412.

13-sarjan tytöt kisasivat melko tasaisesti. Julia Suihkonen onnistui tuomaan pronssisen mitalin pisteillä 1380. Anni Napari oli sijalla 7 pisteillä 1172 ja Magdaleena Havukorpi sijoittui 9:ksi pisteillä 1022. Kisan voitosta käytiin kovaa kamppailua ja loppujen lopuksi voitto jouduttiin jakamaan, kun Janakkalan Helmi Lipsanen ja Keravan Elsa Rönkkö saivat samat yhteispisteet 1394. Julia jäi voittajista vain 14 pistettä, joka tarkoittaa esimerkiksi 800 metrin juoksussa 2,3 sekuntia.

Tuloksia pääsee tarkastelemaan Live-tulospalvelusta.