Pm-junnumaastoissa hyviä tuloksia

8.5.2016

Matias Keskinen ratkaisi P11 sarjan mestaruuden loppukirissä
Akseli Stark pm-maastojen mestariksi P13 sarjassa

9-15 vuotiaiden pm-junnumaastot juostiin helatorstaina Lohjan Pusulassa Keräkankareen hiihtomajalla aurinkoisessa lähes helteisessä säässä.
Vihdin Viestin juoksijat menestyivät hienosti ja kotiin tuomisina olikin kolme mitallia.

P13 sarjan 2 km:lla mestaruuteen juoksi Akseli Stark. Haastava rata sopi hienosti Akselin kevyelle akseleelle ja voitto tulikin 20 sekunnin erolla. Artjom Kiviharju oli samassa sarjassa 6.

P11 sarjan 1,5 km:lla Matias Keskinen ratkaisi mestaruuden itselleen hienolla loppukirillä.

Vihdin Viestin kolmannen mitallisijoituksen toi Donna Laukka sarjassa T15 3 km:lla. Donnan sijoitus 3.

Edellen hienosti sijoittuivat myös Sara Hatakka T10 1,5 km 4. sija ja Andrei kiviharju 7. sija P14 3 km:lla.