Vihdin Viestin juniorit menestyivät pm-hallikilpailuissa

15.2.2016

Mitalistit yhteiskuvassa: Mauno Havukorpi (vas), Elis Kautonen ja Aaron Utulahti

Kotiin tuomisina peräti 12 mitalia

Vihdin Viestin 9-15 ikäiset tyttö- ja poika-juniorit osallistuivat yleisurheilun Uudenmaan piirin hallimestaruuskilpailuihin Helsingissä 13.2. Vihdistä kisaan lähti peräti 25 kilpailijaa.

Hienoja Vihtiläiselämyksiä tarjosivat mm. Akseli Stark ja Artjom Kiviharju, jotka ottivat kaksoisvoiton P13 sarjan 1000 metrillä. Kaksi mitalia oli kotiin tuomisina P11 sarjan Matias Keskisellä, joka juoksi kultaa 1000 metrillä ja hopeaa tiukassa 60 metrin kilpailussa. Myös P15 sarjan Aaron Utulahti saavutti omissa lajeissaan, kuulassa ja kolmiloikassa, pronssimitalit. Aaron täyttää tänä vuonna vasta 14 ja teki kolmiloikassa tämän ikäisten A-luokan tuloksen.

P15 sarjassa Mauno Havukorpi voitti 800 metrin matkan vahvalla loppukirillä tehden tuloksen 2.13,40 (A-luokka). Erittäin korkeatasoisella 60 metrillä Mauno sijoittui hienosti neljänneksi omalla ennätysajalla 7,65. Vihdin Viestin vahvaa panosta täydensivät Tomi Salmela 6. (8,28), Elis Kautonen 7. (8,38) ja Jaakko Matilainen 15. (8,76). Tässä ikäluokassa on Vihtiläisittäin hyvä tilanne esimerkiksi kesän viestijuoksuja ajatellen. P15 sarjassa mitalisteja lisäksi olivat Elis Kautonen kolmiloikka 2. sija tuloksella 10,30 ja Andrei Kiviharju korkeus 3. sija tuloksella 135.

Kultamitalin Vihtiläisistä saavutti lisäksi Juuso Holopainen 1000 metrin kävelyssä hyvällä ajalla 6.46,0. T15 sarjassa Donna Laukka sai hopeaa 800 m juoksussa hienolla omalla ennätysajalla 2.36,22. Utulahden perheen mitalisaalista täydensi Marianna Utulahti ollen kolmas T11 sarjan korkeudessa tuloksella 120, joka oli samalla tytön oma ennätys.

Kisoissa juostiin lisäksi vielä viesti, jossa oli jokaisesta ikäluokasta tyttö ja poika (T9-P9-T11-P11-T13-P13-T15-P15). Tässä kilpailussa Vihdin Viesti sijoittui kuudenneksi.